вторник, 31 мая 2016 г.



Міські дитячі омбудсмени разом із вихованцями центру соціальної реабілітації  «Промінь» провели караоке


          30 травня 2016р. омбудсмени міста Вінниці знову завітали до центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Цього разу, у компанії вихованців закладу вони провели караоке. 


Про минулий візит:http://dituombyd.blogspot.com/2016/04/blog-post.html



Співали як українські народні пісні, так і пісні сучасних виконавців, таких як Океан Ельзи тощо. Не оминули також стороною і пісні Кузьми, що навіки залишиться в наших серцях.
           Усі охочі спробували себе у ролі співаків великої сцени.







          В наш час діти з особливими потребами часто відчувають себе розділеними зі світом та ровесниками ніби «кам`яною стіною», вони замикаються у собі через нестачу спілкування, якого в свою чергу так потребують усі діти, особливо підлітки. Завдання дитячого омбудсмена – захищати права дітей, допомагати їм. Ми не можемо допустити, щоб дитина зростала за «кам`яною стіною», стаючи замкненою, невпевненою у собі та ін. Серед таких дітей також дуже багато талантів, які, на жаль, не завжди відкриваються. Отже наше завдання – зруйнувати цю «стіну» і допомогти дітям з особливими потребами соціально адаптуватися. Хто зна, можливо серед них є майбутній вчений, що одного дня створить ліки від ВІЛ (СНІД), і тим самим врятує мільйони життів!

Комментариев нет :